Veltorus Web Team i sajt www.belacrkva.org

Novo na sajtu

Prva novost je da je sajt konačno aktivan na Webu. Sajt je još uvek u radu te nam slobodno pošaljite vaše primedbe i sugestije. [ Kontakt ]


Kliknite na ikonu štampača da odštampate ovu stranu! (IE 5+)

Potražite nas u Beloj Crkvi, u ulici 1. oktobra 77 ili nas pozovite na telefone 013/851-771 i 852-772; mobilni telefon: 063 202-693; e-mail: veltours@ptt.yu, office@belacrkva.org

O projektu www.belacrkva.org Sajt www.belacrkva.org je još uvek u intenzivnoj izgradnji. Njegov koncept sadržaja je mnogo veći od onog što trenutno možete da pronađete na sajtu. Mnogi drugi sadržaji, koji trenutno nisu dostupni, odloženi su radi kvaliteta koji želimo da postignemo i održimo. Prijavite se na mejling listu da bi vas obavestili o novim sadržajima na sajtu.

Sajt www.belacrkva.org razvija i izrađuje ekipa Veltorus Web Team-a: Vencel Lehocki, direktor projekta; Luka Salapura, autor koncepta, webmaster i web dizajner (član UPIDIV-a, Sekcija za Web Design); Branislav Raškov, digitalna obrada fotografija.

Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam \”V e l t o u r s\” otpočelo je sa radom aprila 1994. godine i danas je najstarija i najiskusnija turistička agencija u gradu. Agencija posluje u sopstvenim prostorijama u centru grada, a svojim klijentima obezbeđujemo kompletan turistički servis:

  • rezervacije avio karata svih kompanija koje lete iz Jugoslavije;
  • usluge smeštaja u banjama i rehabilitacionim centrima;
  • individualna letovanja i zimovanja;
  • kolektivna putovanja;
  • ino programe;
  • đačke ekskurzije, rekreativnu nastavu, đačko letovanje i zimovanje;
  • pripreme sportskih ekipa;
  • receptivni program za domaće goste – letovanje;
  • receptivni program za strane goste – lovni turizam.

Akcenat našeg poslovanja je na receptivnom i đačkom turizmu, a od prvog dana postojanja \”V e l t o u r s\” je članica Jugoslovenskog udruženja turističkih agencija (YUTA).

Od 17. jula 2000. godine nosilac smo Licence br. 30 za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja ministarstva turizma Republike Srbije, po rešenju broj 332-01-179/2000-01 što našim strankama i partnerima garantuje ispunjenje ugovorenih usluga.

Dopada vam se ova strana? Obavestite prijatelja!

Imate primedbe ili pohvale? Pišite nam!

Želite da Vas obavestimo o promenama? Prijavete se za eVesti!