Belocrkvanska jezera

Belocrkvanska jezera nastala su kopanjem šljunka iz dna Panonskog mora. Šljunkovita podloga i peščane obale vodama jezera daju prozirno zelenu boju. Kliknite na jezero na mapi za više informacija…

Glavno jezero, koje se nalazi oko 800 m od centra grada je urbanizovano. Na njemu postoji uređena plaža sa tuševima i plivalište sa skakaonicom. Tokom letnje sezone organizovane su škole plivanja i jedrenja.

Vračevgajsko jezero ima auto kamp sa pedesetak kamp jedinica, restoran i bungalove \”Oaza\”. Plaža je šljunkovita, a ljuljaške, klackalice i tobogan uživanje su za nalmlađe goste.

Jezero Šljunkara trenutno je najveće jezero. Minimum urbanih sadržaja samo upotpunjuje prirodnu okolinu ovog jezera, okruženog vrbama.

Šaransko jezero, sa svojom netaknutom prirodom, pravi je raj za porodične izlete i pecaroše.

Najveće je ujedno i najnovije jezero. Kako je na njemu još uvek u toku eksploatacija šljunka, posećuju ga samo pecaroši. Još nije dobilo svoje ime pa ga jednostavno zovemo Novo jezero.

Da li želite li da ostvarite popust na osnovu Internet rezervacije? Popunite prijavni formular kako bismo stupili u kontakt.

Želim dodatne informacije…

Dopada vam se ova strana? Obavestite prijatelja!

Imate primedbe ili pohvale? Pišite nam!

Želite da Vas obavestimo o promenama? Prijavete se za eVesti!