Belocrkvanska jezera – Glavno jezero

Posetite foto galeriju

[Autor fotografija na ovoj strani: \”Foto Flash\”, Bela Crkva]

Glavno jezero, koje se nalazi oko 800 m od centra grada je urbanizovano. Na njemu postoji uređena plaža sa tuševima i plivalište sa skakaonicom. Tokom letnje sezone organizovane su škole plivanja i jedrenja.

Smeštaj Turističko naselje \”JEZERO\” je smešteno je na obali Glavnog jezera. Čini ga pet prizemnih objekata tvrde gradnje, a kapacitet je 55 ležaja u 1/2, 1/3 sobama i APT (2/2 sobe). Sve sobe i APT imaju sopstveni ulaz, kupatilo i terasu. U sastavu naselja je i restoran sa letnjom terasom, a za rekreaciju gostiju tu je i teren za mini-golf. Šljunkovita plaža na Glavnom jezeru, sa uređenim plivalištem, koje čine skakaonice i vaterpolo igralište, pružaju izvanredne uslove ljubiteljima sportova na vodi, a škola plivanja radi tokom leta. U neposrednoj blizini Glavnog jezera nalaze se tereni za rukomet, košarku i tenis, kao i travnati fudbalski tereni, a oko jezera je i trim staza, što pruža mogućnosti za rekreaciju gostiju i pripreme sportskih ekipa.

Restoran \”LAGUNA\” sa sobama za smeštaj nalazi se kod Glavnog jezera, na putu prema Vračevgajskom jezeru. Restoran je kapaciteta 40 mesta, a smeštajni deo raspolaže sa 9 ležaja na prvom spratu i 12 ležaja na drugom spratu. Sobe su dvo, tro i četvorokrevetne, sa etažnim kupatilom. Gostima su na raspolaganju i tri letnje tuš kabine, a u bašti restorana nalazi se bilijar i garnitura za sedenje. Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i pansiona.

Restoran \”SOKOLAC\” sa sobama za smetšaj nalazi se u gradu, na putu za Rumuniju. Udaljen je od Glavnog jezera oko 2 km. Restoran je kapaciteta 40-tak mesta, a smeštajni deo u prizemlju ima 10 ležaja i etažno kuipatilo, a na spratu 13 ležaja i dva etažna kupatila. Sobe su dvo, tro i četvorokrevetne. Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i pansiona.

Popunite prijavni formular kako bismo stupili u kontakt.

Želim dodatne informacije…