Bela Crkva – Prvi maj na Belocrkvanskim jezerima

Prvi maj na Belocrkvanskim jezerima
29. april 2011. Dolazak u Belu Crkvu u popodnevnim časovima. Smeštaj gostiju u \”Villi Jezero\” i depadansima na Glavnom jezeru. Večera u \”Villi Jezero\”: domaće dimljene kobasice na žaru sa prilogom i sitni kolači. Noćenje.

30. april 2011.
Doručak. Tokom prepodneva odlazak do centra grada sa obilaskom gradskih crkava: pravoslavne, katoličke i ruske crkve i vidikovca nad gradom (miminum 10 putnika). Ručak u \”Villi Jezero\”: supa, sarma i sitni kolači. Slobodno popodne za šetnju oko Glavnog jezera i odmor. Večera u \”Villi Jezero\”: lovačka šnicla u sosu i sitni kolači. Noćenje.

1. maj 2011.
Doručak. Izlet do Dunava (miminum 10 putnika)i poseta Staroj Palanci – alaskom naselju na ušću kanala DTD u Dunav. Na ovoj tromeđi Dunav je najširi u svom toku i podseća na more – Panonsko. Povratak u \”Villu Jezero\” na Prvomajski roštilj. Slobodno vreme za odmor i šetnju oko Glavnog jezera. Večera u \”Villi Jezero\”: pohovane šnicle sa pire kropirom i sitni kolači. Noćenje.

2. maj 2011.
Doručak. Slobodno vreme za odmor i razduživanje soba. Banatski ručak: supa, rinflajš i štrudla. Odlazak iz Bele Crkve. Kraj svih usluga.

CENA ARANŽMANA: 6.950,00  dinara

U cenu aranžmana uključeno je:

  • boravak na bazi tri pansiona u odabranom smeštaju;
  • obilazak grada u pratnji domaćina;
  • poseta Staroj Palanci (sopstveni prevoz).

Informacije i rezervacije: \”Villa Jezero\”, Bela Crkva 013 / 851-771.

D o b r o   n a m   d o š l i  ! ! !