Bela Crkva – O nama

Turistička agencija \”Veltours\” najstarija je i najiskusnija agencija u gradu. Akcenat našeg poslovanja je receptivni turizam u Beloj Crkvi i okolini.

Smeštaj gostiju možemo organizovati u sobama, studijima i apartmanima na Belocrkvanskim jezerima, u sobama, stanovima i kućama za odmor u samom gradu, a raspolažemo i smeštajnim kapacitetima u seoskim domaćinstvima i Deliblatskoj peščari.

U svojoj receptivnoj ponudi imamo obilaske grada i okoline, uključujući i izlete do Rumunije. Svojim gostima obezbeđujemo dozvole za sportski ribolov na našim jezerima i rekama i organizujemo lov u okolnim lovištima i Deliblatskoj peščari.

U našoj agenciji možete rezervisati i aranžmane nekoliko renomiranih domaćih turoperatora, čiji smo predstavnici za Belu Crkvu. Od prvog dana postojanja Veltours je članica nacionalnog udruženja turističkih agencija – YUTA, što našim gostima i partnerima garantuje ispunjenje ugovorenih usluga.

Potražite nas u Beloj Crkvi, u ulici 1. Oktobra 44 ili nas pozovite na telefone 013/852-772 i 063/202-693, a možete nam i pisati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.