Belocrkvanska jezera

Smeštaj obezbeđujemo na Glavnom jezeru, Šaranskom jezeru i u Beloj Crkvi,
u apartmanima, sobama i studijima.

Belocrkvanski karneval

Na krajnjem jugoistoku Banata nalazi se Bela Crkva sa svojim jezerima, voćnjacima i cvetnim dvorištima. Belocrkvanski karneval je najstarija turistička manifestacija koja otvara letnju sezonu na Belocrkvanskim jezerima. Održava se 23. juna 2018.

Program izleta počinje na terasi restorana “Jezero” na Glavnom belocrkvanskom jezeru gde domaćin dočekuje grupu i daje uvodne informacije o Beloj Crkvi, jezerima i Karnevalu. Obilazak grada počinjemo posetom Narodnom muzeju, najstarijem u Vojvodini, a nastavljamo obilaskom belocrkvanskih crkava: pravoslavne crkve sv. Petra i Pavla, rimokatoličke crkve sv. Ane, ruske crkve evangeliste Jovana Bogoslova i rumunske crkve silaska Sv. duha. Povratak na Glavno jezero i ručak u restoranu “Jezero” ili u nekom od restorana po dogovoru. Slobodno vreme za šetnju oko Glavnog jezera i kupanje po želji.

U kasnim popodnevnim satima odlazak do centra grada gde će gosti obići karnevalske izložbe. U ranim večernjim časovima glavnom ulicom kreće Karnevalska povorka: mažoretkinje, eksponati i karnevalske trupe. Posle povorke organizovan je  koncert na otvorenom i tradicionalni veličanstveni vatromet. Polazak iz Bele Crkve u kasnim večernjim satima. Kraj svih usluga.

CENA: od 850,00 dinara

U cenu programa uključeno je:

  • obilazak grada i posete u Programu;
  • ručak u odabranom restoranu.

Program je rađen za grupe od minimum dvadesetoro gostiju. U dogovoru sa organizatorom Program se može dopuniti i posetom Dunavu, sa ručkom u ribljem restoranu.

Informacije i rezervacije: “Veltours BC”, Bela Crkva

Primamo sledeće platne kartice

Posetite našu FB stranu i izaberite

destinaciju za Vaš provod i uživanje!

Kontakt

1. Oktobra 44, 26340 Bela Crkva, Srbija
Telefon: 013 852 772
Mobilni: 063 202 693
E-mail: veltoursbc@gmail.com