Štampa

Vaučeri na Belocrkvanskim jezerima

Posetite Belu Crkvu i okolinu koristeći vaučere ministarstva turizma. Pripremili smo apartmanski smeštaj na Glavnom jezeru, atraktivan tokom cele godine. U prolećnom periodu predlažemo šetnju uređenom i osvetljenom stazom oko Glavnog jezera, obilazak grada i okoline, vožnju biciklima, pecanje. U junu već počinje i kupanje na Belocrkvanskim jezerima, što boravak čini još zanimljivijim. Tokom letnje sezone svi prateći sadržaji su u funkciji: široka lepeza ugostiteljskih objekata, kao i pedaline, čamci, jedrilice... U septembru gužva se stišava i gosti uživaju u miru i toplim jesenjim danima.

Dakle, Belocrkvanska jezera imaju sadržaje za sve vreme trajanja sezone vaučera, pa samo odaberite period i pozovite nas za rezervaciju, a detaljne informacije o svim objektima koji primaju vaučere i o uslovima za dobijanje vaučera možete pročitati na sajtu Ministarstva http://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji


Ovog leta za smeštaj sa vaučerima preporučujemo:

Vila LJILJANA

Nalazi se na obali Glavnog jezera i raspolaže sopstvenom plažom. Vilu čine dva trikrevetna studija u prizemlju i dva na spratu u kategoriji 3*. Svaki studio raspolaže opremljenom kuhinjom, delom za obedovanje, TV-om, klimom i terasom sa pogledom na jezero.

Vila LJILJANAVila LJILJANAVila LJILJANAVila LJILJANAVila LJILJANAVila LJILJANA

Šifra smeštaja: VLJ1

Vile JOVIĆ 1, 2 i 3

Sve tri vile nalaze se na Glavnom jezeru, i imaju sopstvenu plažu i wifi. Za smeštaj gostiju Vile JOVIĆ nude dvokrevetne I trokrevetne sobe sa terasama, opremljene klimom, frižiderom, TV-om kao i trokrevetne studije sa terasama, opremljene kuhinjom, klimom i TV-om.

Vile JovicVile JovicVile JovicVile JovicVile Jovic

Šifra smeštaja: VJ1

Smeštaj VELJKOVIĆ

Nalazi se u blizini centra grada, cca 800 metara od glavnog jezera i raspolaže apartmanom u prizemlju porodične kuće: spavaća soba sa tri ležaja, dnevni boravak sa dva ležaja, uz mogućnost dodatka pomoćnog ležaja, trpezarija i kuhinja, kupatilo i dvorište.

Smeštaj VELJKOVIĆSmeštaj VELJKOVIĆSmeštaj VELJKOVIĆSmeštaj VELJKOVIĆ

Šifra smeštaja: SV1

Responsive Design

Posetite našu FB stranu i izaberite destinaciju za Vaš provod i uživanje!

Kontakt

1. Oktobra 44, 26340 Bela Crkva, Srbija
Telefon: 013 852 772
Mobilni: 063 202 693
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.